Kijk omhoog,,
Voel hemel liefde geven
Voel je eigen leven..
Kijk opzij,,
Zie wolken bewegen
Zie je aangeboren uitzicht..
Kijk omlaag,,
Voel wind varen
Voel je eigen leed vervagen..
Kijk waar je wilt,,
Voel regendruppels op je haren
Vergeef je eigen tranen…