Nog niet zolang
maar liefdevol, teder en intens
bleef ik heden ten dagen
en kijk ik al uit naar onze volgende afspraak
Nog niet zolang
maar wel oprecht
vervul je mijn mooiste wens
Nog niet zolang
kent de liefde voor mij geen grenzen
hoop ik dat je altijd van mij zal houden
want bij jou voel ik me veilig
Nog niet zolang
maar toch weet ik
dat ik eeuwig zal zeggen
mijn liefste schat