gij die vermoeid zijt en beladen
ga eens naar een karate klas
leer hoe gij op wat goede paden
en zonder plaatsen op de pas
ge hem die zich de sterkste voelt
zijn streken gauw weet af te leren
de lafaard die op angst gestoeld
u jaren lang wist te onteren
zal zich voortaan heel goed bedenken
voordat zijn handen losjes slaan
en u de liefde en vreugde schenken
waarvan u droomde in een vroeg bestaan.
“Als het niet kan zoals het moet
Moet het zoals het kan”.