Ik wil je vertellen wat ik al die tijd eigenlijk al bedoel..
Ik wil je uitleggen wat ik nou eigenlijk voor je voel..
Nog nooit heb ik me zo makkelijk bij een jongen in de armen laten sluiten..
Dat betekend dat ik je vertrouw van binnen en van buiten..
En vooral nu ik iemand zo hard nodig heb waar ik op kan leunen..
Kan ik bij jou terecht kan ik op jou steunen..
Ik zweer ik denk als ik jou niet had gehad zal ik er allang een einde aan hebben gemaakt,,
Want jij bent die ene persoon die me echt gelukkig maakt..
Toen me vader me plots in de steek liet ik dacht ik kan niet verder leven..
Ik heb nou nog van die momenten maar ik weet dat ik om iemand kan geven,,
Ik had aan me vader kei veel haat..
Maar nu wil ik hem terug ik wil zeggen dat het me spijt maar ik weet dat het niet gaat..
Je zei straks als we vallen dan vallen we samen het was zo lief dat ik vogeltjes hoorde zingen..
Maar door me hoofd heen ging als ik het niet ziet zitten en voor de trein spring moet jij dus echt niet springen..!!
Schat wat ik je nu eigenlijk duidelijk wil maken is dat je dit moet weten..
Dat ik zoveel van je hou en je nooit te nimmer kan vergeten..
Soms heb ik van die momenten ik haat dit leven ik maak er een eind aan..
Maar dan zie ik jou weer lachend voor me ogen staan..
Ik kan geen stap zetten zonder jou..!!
Schat begrijp je nu hoeveel ik van je hou..
Jou in de steek laten dat kan ik echt niet..
Laat je mij in de steek dan ga ik dood aan de tranen dat ik huil van verdriet..
Als ik droom wil je me dan wakker maken..
Voor het geval ik echt gehecht aan je begin te raken..
Schatje ik kan niet leven zonder jou..
Om een ding jij bent de enige waar ik zoveel van hou