Hoe meer je de woorden zegt,
ze op het puntje van m'n tong legt
als nietszeggende zandkorrels
op een strand
vol liefde; toch niet te beschrijven,
heel goed te bedrijven
maar weggeblazen door
een stroom van verwarring
onzeker maar overtuigd...
en door wolken en regen
onderdrukt,
toch nog een straaltje zonneschijn
geplukt.