Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Opeens
Ik wist niet wat me opeens overkwam
ik wilde niets doen en voelde me zo lam
mijn gedachten waren bij jou
en ik ontdekte dat ik van je hou
Jij die mooie jongen
mijn allerliefste droomjongen
mijn allerliefste schat
de schat van mijn hart
Ik dacht ik maak geen kans
en ik ben geen domme gans
dus ik trek me terug
maar dat gaat natuurlijk niet zo vlug
Ik zou graag bij jou horen
maar weet niet of we samen horen
ik zou het willen weten
want ik kan je niet vergeten
Ik weet dat ik niet speciaal ben
en ik je niet goed ken
maar toch ben ik voor je gevallen
en wie weet ben jij voor mij gevallen
Met al deze vlinders in mij buik
voel ik me net een kind
en ja liefde maakt blind
en het uiterlijk maakt dus niet veel uit
Ook al ben je mooi
het is niet belangrijk
want je karakter maakt je rijk
en je bent dus een goede prooi
Ik zal het nu allemaal duidelijk zeggen
ik hou verschrikkelijk veel van jou
en kom alsjeblief heel gauw
om je gevoelens uit te leggen
Kom mijn mooiste wens vervullen
en laat me niet in de kou
maar zeg gewoon: ik hou van jou
zoals ik van je hou
Reacties op dit gedicht
hopeloos vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
hopeloos
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
01 januari 1970
Thema's:
[Onzekerheid]