1
Ik zag eens een knul op café
en die kerel, het zat hem niet mee
omdat hij zo hard lachte
verloor hij zijn krachten
en kwam hij te laat op 't wc
2
Viervoeters in Sint Joris-Weert
krijgen hun eten soms niet goed verteerd
zo heeft menig hond
met vloeibare stront
mijn eigenste oprit onteerd
3
Een timmerman, één uit Parijs
was moe, en ook niet erg wijs
hij zocht zich een stoel
maar tot kwalijk gevoel
vlee hij zich neer op een vijs
4
Een Berliner toerist in Brussel
versliktete zich in een Mussel
er hoestte sich blau
und braaktete gauw
maar verlierte zo auch zijn Schlussel
5 (ballade van een miskende artiest)
Ik had eens een fan, al was ik dan slecht
ze stond steeds vooraan, en stond altijd recht
ze wierp ook af en toe
haar beha naar me toe
ik dacht: moeder, moet dat nu echt
6
A cowboy from West California
was lonely, and he kept getting hornier
so he made his own wealth
and this much to his health
'till he wanked himself to a hernia