Het is niks meer
We waren vaak bij elkaar,
Maar het is over, het is klaar.
Jij kwam zo mooi mijn leven in
Nu is alles weer min.
Je zette m’n leven op zijn kop
En zonder jou kom ik er niet meer bovenop.
Ik zie de sterren niet meer.
De wolken, ze zijn er weer.
De zon ziet mij niet meer staan
Zin jij bij mij bent weggegaan.
Ik wacht hier nog steeds op jou
En voel de eenzame kou.
Het is al kwart over twee,
Maar jij bent met die ander mee.
Ach het heeft allemaal geen zin
Voor ons is er geen nieuw begin.
Jij hebt mij niet nodig.
Ben voor jou overbodig!
Zo zal je het wel niet hebben bedoeld,
Maar heb jij de liefde ooit WEL gevoeld??