Iedereen is blij:
't is weer vakantie!
Gewoon alle zorgen aan de kant,
in eigen land of in 't buitenland.
Maar als je,zoals ik,
in de vakantie van je leven bent,
is het toch helemaal iets anders
al ben je daar ook wel blij om.
Nou ja,toch in het begin ervan.
Maar naarmate die vakantie vordert,
komt er ook het besef dat je
steeds ouder wordt...
Aan alle leuke vakanties
komt er een einde,vroeg of laat.
Maar aan de vakantie van je leven
hoeft dat niet zo nodig.
Als je daaraan denkt,
is 't niet leuk meer.
Geniet dus maar zolang je kan,
want ooit is die levensvakantie op.