Ik dacht ik vergeet hem
ik laat hem met rust
maar het lukt me niet om je te vergeten
als ik op de speelplaats sta
kijk ik altijd jou kant op
en als ik je zie is mijn dag perfect
Ik voel me ongelukkig als ik je niet zie
als ik weet dat je een vriendin hebt
als ik weet dat een ander je liefde krijgt
wat moet ik doen
ik weet het niet
ik wil en kan je niet vergeten
maar heb ik de moed om je het te vragen
en dan wat zal je antwoord zijn
ik weet het niet
ik denk nee, maar hoop ja
wat voel je voor mij
liefde, vriendschap of helemaal niets
wat moet ik doen