Eerst zoveel liefde,
nu zoveel pijn.
Hoe heeft het zo kunnen groeien?
Hoe kan het zo veranderd zijn?
Hoe heeft het zover kunnen komen?
Hebben we verkeerde keuze's gemaakt?
Er is niks meer van ons over....
wat is er gebeurd dat ons zo heeft geraakt?
We leefde gewoon ons leven
meer zagen we gewoonweg niet,
maar ik begin het nu te beseffen
en dat doet me erg veel verdriet.
Ik wil er eigenlijk mee stoppen,
maar ik heb de kracht niet meer om op te geven.
het is me allemaal teveel geworden.
Op deze manier kan ik niet met je leven.
We moeten keuze's maken,
maar ik kan het even nog niet aan,
want welke keuze er ook gemaakt zal worden
ik weet dat ik er straks alleen voor kom te staan.
Dus laat me nog even van je houden,
laat me nog even bij je zijn,
want wat we ook zullen beslissen
het doet ons allebei hoe dan ook heel veel pijn.