*Waarom…
Waarom is de wereld zo onaardig?
Het leven zo onrechtvaardig.
Een leven met veel pijn,dat was vreselijk,niet fijn!
Jij bent mij afgenomen,en er is niets voor teruggekomen...
Behalve leegte en verdriet.
Voel me verloren,het gevoel of dat ik wegzak.
Ik wil niet dat jij dat ziet!
Ik heb beloofd om door te gaan.
Dus doe ik dat nu in jouw naam.
Ik kan je niet vertellen of beschrijven hoe ik je mis..
Maar ik wil nog zeggen dat ik van je hou.
En dat ik nog altijd op je bouw!
Ik hou van jou….