Als je maar weet dat je het kan
Dat je alles op deze wereld al kent
Je nergens bang voor hoeft te zijn
Dan weet je dat alles went
Tijden van verdriet
Van haat en pijn
Tijden die je nooit vergeten zal
Maar er zullen ook mooie momenten zijn
Toekomst genoeg
Nog zoveel om voor te leven
Sluit dat niet uit
Het wordt nog nemen en geven
Elk gebaar wordt gewaardeerd
je krijgt er iets voor terug
Nieuwe vrienden, nieuwe kansen
Minuten, uren en dagen zijn zo om, veels te vlug
Maak er nu nog iets van
Klim omhoog, raap jezelf weer op
Ookal zit je in de put
Eens kom je weer aan die top
Die top van geluk
Van liefde en blijdschap
Je weet dat je het kunt
Ik hoop dat ieder mens zich die tijden gunt...
Liefs S.J.
I worte it for some people:
~Angel~ Idster en T-girl