Ik loop samen met jou door dat park,
Dat begravenispark.. begraafplaats,
Ik weet niet wat je denkt,
En wat je voeld,
Ik wil het wel weten,
Want anders gaat het aan me vreten,
Ik wil alles van je weten,
Weten wat je denkt.. eigenlijk gewoon alles,
Daar stonden we dan bij Frankiej,
Wat dacht je toen.?
Ja waarom overkwam het hem,
Maar wat precies.. wat nog meer,
Het doet me pijn om te zien dat je verdriet hebt,
Het doet me diep van binnen zeer,
Ik wil gewoon weten wat je voelde,
Al helemaal toen we bij Frankiej stonden,
En de dingen die je zei,
Wat je er mee bedoelde,
Het enige wat ik voor je kon doen,
Was er voor je zijn, een arm om je heen slaan,
En niet bij je weg gaan..
Gewoon er voor je zijn door te blijven staan,
Ookal vind ik het eng op een begraafplaats..