Laat het allemaal maar komen!
Het is goed..
Kijk nou eens naar wat het met je doet!
Laat het allemaal maar komen,
Lieverd, het zijn maar dromen..
Had je echt geloofd dat ze uit zouden komen?
Jou dromen waren mooi:
‘’jij en zij,
Hand in hand,
Op het strand,
En de zon ging onder..’’
Lieverd, dromen zijn mooi, dromen zijn fijn!
Maar hoe kunnen ze nou de waarheid zijn?
Hoe kunnen dromen nou je leven voorspellen?
Het leven gaat zoals het moet..
En er is niets of niemand die daar wat aan doet!
Laat je tranen maar even komen..
Maar alsjeblieft,
Geloof nooit meer in die mooie dromen!
*Dit heb ik geschreven voor een vriend die hele mooie dromen had.. Jammer genoeg zijn z'n dromen in duigen gevallen.. ik hoop dat ik hem met dit gedichtje een beetje duidelijk maak dat ik er altijd voor hem zal zijn!*