meisje weet waar je over praat
ander hou dan je mond
het doet me niks dat je me haat
maar druk me niet in de grond
zeg maar dat wij vies zij
ja ik weet je denkt je
ik doe haar pijn
ha.. van pijn zie ik nog niks
ik ben boos
om wat jij mij nu vlikt
je weet dat mij moeder ziek is
en dat ze het soms niet aan kan allemaal
en met jullie er bij in huis
werd het haar vantaal
het huis schoonmaken was al een hele opgaven
maar ja zes kinder in huis
en toen jij en je vader der bij
ha.. jullie dochen niet eens
heb het toch zelf gezien
je bent een week bij ons geweest
dat je zegt dat wij vies zij
doet niet z'n pijn
maar mij moeder teef uitmaken
en dingen zeggen
wat haar ziekte kan kraken
meisje daar mee raak ik over de rooie
ik zal je eens wat zeggen meid
mij moeder heeft een gronise depressie
dat houd in dat ze veel dingen niet heeft verwerkt
en aan gezien het al niet zo lekker gaat
is het druk in haat hoofd
waardoor ze niet elke dag schoonmaakt
maar vies meisje
ik weet wat vies is
ik ben in je huis geweest
waar je *ooit* hebt gewoon
dat is totaal niet schoon tenoemen
en mij moeder een teef
als je echt z'n grote meid bent kon je naar mij huis
zegt je het recht in mij gezich
ow nee dat durf je niet alleen
maar ach
ik ben niet bang
ik mag voor jou hopen
dat ik je niet teggen komen zal
jij hebt mij ooit zien vechten
en je weet hoe ik ben
als je met mij gevoelens speel
en over de grens komt
meid je weer zelf
dat ik dan niet weet wat ik doen
ach zelf weten
wat de gevoligen zij
kan mij niks meer schele
*niet echt een gedicht maar ik moest dit er even uit gooie*