Vandaag en ik
Van vandaag naar morgen,
Beleef ik de hele week.
Sommige diep geborgen,
Anderen alsof ik weer eventjes vrolijk leek.
Voorzichtig aan probeer ik te stralen,
Worden dingen mij niet meer ontzegt.
Langzaam aan ga ik van dingen genieten,
Ga ik weer verder op mijn eigen levensweg.
Majorie