Hoe moet ik sterk zijn,
Ik heb je nodig aan mijn zij
Het enige wat ik weet is dat ik verloren ben
Het word veel erger die pijn
Zonder jou
Hoe moet ik doorzetten
Ik voel me zo eenzaam
Verlaten en alleen,
Ik ben verloren
Zonder jou
Waarom jij? Waarom moest jij dood gaan?
Ik mis je zo ontzettend
Het voelt zo leeg,
De vriendschap is weg..
Hij leeft enkel voort in mijn hart
Zonder jou..
Ik probeer mijn weg te vinden
Ik probeer sterk te zijn
Maar het enige wat ik weet is
Ik ben verloren
Zonder jou