Weer een kattenkind bij.
Arm dier 1 jaartje oud en al 4x verhuist.
Wantrouwig en bang.
Ah je bent nu bij me.
De kattenmoeder zorgt wel voor je.
Kinderen op 4 poten horen toch bij me.
Je kwam op de juiste plek.
Grijs wit getint bang en broos.
Komt wel goed mijn kattenzoon.
Jij hoort er nu voor altijd bij.