gekleurde pijn ligt voor open ogen
het zand stuift, komt voorbij gelopen
de stilte maakt woorden zacht
het late uur maakt dat de nacht wacht
om haar doden te tellen
De schouders van je naam
laten je ziel fier staan
de dood is gestrand
op vast land
slaat ons in de boeien
Geen boegbeeld te ontmoeten
slecht het boetekleed onder de voeten
bloedbad
maakt dat
ik niet zal zwijgen