in het donker zie ik het silhouet van jou gezicht
zoals de maan achter een wolk zijn lichtbundel
kan laten schijnen
beginnen de lijnen jouw gezicht te tekenen
het is al laat,de rust had al in ons moeten keren
toch ben ik nog wakker
merk dat jou ogen bewegen
zoekend in het niets,op zoek naar antwoord
zouden jou gedachten mij antwoord kunnen geven
dat jou vertrouwen in mij zal bestaan
ik zwijg......ik denk......
en kruip stilletjes tegen jou aan
....