...Jij bent...
jij bent de zon,
en de maan voor mij
jij bent de jongen,
waar ik te veel van hou
Misschien ben ik voor jou,
het meisje van je dromen
Misschien ben ik voor jou,
de gedachten in je hoofd
Maar weet je wat ik wel weet?
dat ik teveel van je hou!!