ik had nooit kunnen geloven
dat jij onze vriendschap zo maar zou doven
dat jij zou kiezen zonder dat het van je is gevraagd
dat jij je zo hebt verlaagd
dit alles creèrt een gevoel dat me al tijden plaagt
maar het plagen word erger en ik kan er niet langer omheen
je hebt me laten vallen, als een baksteen
jij koos voor hem en liet mij vanaf die dag alleen
ik telde niet meer voor jou
je liet me staan, alleen in de kou
toch maar goed dat je sterker word van elke tegenslag
ik zwaai je nu uit mijn hart, ik denk terug aan vroeger met een lach
maar de herinneringen van nu komen met een traan
ik zal je laten gaan
ik zou je tenslotte niet in de weg willen staan
ik hoop dat je erg gelukkig met hem word
onze vriendschap is ineens drastisch ingekort
wij zijn geen vrienden meer
jij hebt gekozen voor de 2e keer
en ik heb verloren, nee mij koos niet
daarom zeg ik je bij deze, dat je mij nooit meer terug ziet
al is t alleen al omdat jij mij als 1e verliet