Ik zie in jou een groot verdriet,
Waar eerst angst was nu wraak geschied,
Een harnas om je hart en ziel,
Omdat ooit iemand je daar aanviel,
Je glimlacht, maar je lach is nep,
Kijk naar binnen je hebt geen pret,
Een kleine jongen vol verdriet,
Nu een man die zichzelf verliet,
Eerst pijn, nu haat,
Voor alles wat jou verlaat,
Je hart bloed en je ziel doet zeer,
Een moment van pijn,
Je wraak zal bitter zoet zijnā¦