Veeg langzaam de tranen van mijn mond.
Ogen vervagen.
Mijn hart dat huilt.
Ik probeer me zo min mogelijk dingen af tevragen.
Voel het branden van de pijn dat in mij schuilt.
Je naam gaat door mijn hoofd,
Je beeld is in mijn gedachten.
Het maakt me totaal verdooft,
En houd me wakker alle nachten.
~~Ik weet niet wat je hiermee wilt bereiken.~~
~~Speel met mij geen spel.~~
~~Mocht dat wel blijken,
~~dan breek ik ook jou maar dat merk je dan wel.~~
Maar deze laatste woorden zijn slecht woorden die ik niet kan waar maken.
Zo sterk kan ik gewoon niet zijn.
Je hebt me weten te raken,
en blijven die woorden schijn