Overbodige moeite,,
Waarom moeten we bang zijn in ons land,
we hebben geen uitdaging meer,
geen manenschijn geen regen,
waneer openen er nieuwe wegen,
wij zijn een van elkaar,
waarom moeten we iemand haten?
waar is dat woord dat iedereen kent,
we verraden ons lot en waar we voor leven,
omdat mensen elkaar gaan haten,
elkaar geen respect meer kunnen geven,
wij zijn degene die ons dit aan doen,
wij zijn degene die elkaar bang voor elkaar maken,
het is overbodige moeite,
niet nodig een muurtje om jezelf heen te bouwen,
geloof in ons lot en waar we voor leven,
want haat is overbodige moeite.