elke dag probeer ik te lachen
maar het enige dat ik wil is droevig zijn
want lachen das nie wak nog wil doen
da is verleden tijd !..
je weet niet eens wie ik ben
en hoe ik mij voel..
ik zal je vertellen wie ik ben en wat ik voel
ik ben een simpel meisje met een gebroken hart
vroeger kon ik gek doen en al wa leuk was
ma nu leef ik in een groot zwart gat !..
ik wil nie eten het lukt gewoon nie
sterven van de honger da is men missie ..
ik leef al lang nie meer
het meisje da ik was is dood ..
ik stel iedereen teleur das nie wat ik wou
ik voel me zo alleen niemand meer om me heen
de vertrouwen is verdwenen ik geloof niemand meer
ik zal zo moeten leven zolang et nog ga
want op een dag ben ik er nie meer
ik snij me telkes keer op keer
maar wacht tot da ik uitgehonger ben
en tot ik me de mes een ader raak
dan kan iedereen verder leven
met een gerust hart !..
geen zorgen meer om mij dan pas ben ik blij
geniet van je leven nu het nog kan