Sterk moet ik in mijn schoenen staan,
Verdriet en pijn mag me niet verslaan,
Zwak zijn kwam bij mij niet voor
Dus ging ik iedere keer maar door
Tot mijn lichaam zei 'STOP'!
Mijn energie is totaal op
Ik kan niet echt meer helder denken
Heb moeite om mijn omgeving aandacht te schenken
Dit is het moeilijkste van zwak zijn
Van buiten groot, maar o zo klein
Toe te geven dat ik op ben van binnen
Dat maakt me soms buiten zinnen
Een ander helpen dat vond ik mijn taak
En deed dat ontzettend vaak
Met veel liefde in mijn hart
En nu ontdek ik met smart
Dat ik ben uitgegeven
Dit doet pijn in mijn leven,
Ik die altijd de stuwende kracht was
Word gedwongen nu “op de plaats pas’
Rust in mijn lijf en in mijn hoofd
Dat is wat ik nu mezelf beloofd
Het is nu de tijd om te nemen
Nu is het tijd voor mijn problemen
Ik ben blij met de juiste mensen om me heen
Mijn man, familie en vrienden op icq die luisteren zoals geen een
Wat zou ik zonder hen moeten doen,
Mensen allemaal een dikke zoen
Door jullie zie ik soms weer de zon, een beetje licht
Jullie nemen over een beetje gewicht
Mijn pakje is dan minder zwaar in het leven
Nemen doe ik nu dus i.p.v. geven
Heerlijk!!! 'n keer toch even zwak te mogen zijn
ik ervaar dit als erg FIJN
Raar,
maar echt waar!!!!!!!!!!!!!!!!!
BEDANKT! ;-)