Beste Geerte/Rikki,
ik wil je gewoon laten weten,
dat ik je hulp en steun nooit zal vergeten.
En mocht er ooit iets gebeuren,
Onthoud dan goed, dat je op men schouder kunt leunen.
Lachen is het belangrijkste in men leven,
en jij hebt me dat teruggegeven.
Het enige dat ik kende was verdriet,
en zelfvertrouwen had ik ook al niet.
Bedankt,
echt waar,
wat jij voor me doet,
is onvoorstelbaar!
(Dit is een gedichtje voor men 2 dierbaarste vriendinnen, omdat die me altijd hebben geholpen, wanneer ik dacht dat ik er alleen voor stond)
isabel1987