Ik mis.....
Ik mis je armen om me heen
het gebaar van, je bent niet alleen
Ik miz die kusjes op mijn mond
waar mee je duidelijk maakte, huilen is gezond
Ik mis die lieve woordjes in mijn oor
waar mee je zei, ik heb je bedoeling wel door
Ik mis het langs je wakker worden
dan was alles weg, al mijn zorgen
Ik mis je hand in mijn hand
zodat is wist, je staat aan mijn kant
kortom, ik mis alles van jou
dat komt omdat, ik nog steeds van je hou