Het verleden laat ik achter mij!
In het land der verloren zielen
waar mijn geest onrustig dwaalt
kijk ik angstig om me heen
zoekend naar tekens van herkenning
In mijn eigen sporen blijven treden
dwalend door vergeten tijd
zoekend naar mijn toekomst
totdat ik de kans krijg
Mijn leven te hervatten
en eens ik uit het land der verloren zielen geraak
smeek ik om te bezinnen
en opnieuw te beginnen
Dan laat ik het verleden ver achter mij
hopend op een nieuw leven?
dat mij vreugde zal geven
zodat vroeger geen wond meer vormt
Met dank aan: Marina, Kim, lievelingetje45, Just_Robin, BrokenGirl1989, Benjamin,Marjolein., angel of tears, .rose, green_eyes! en Boudaatje