Je vraagt me te beloven,
dat ik geen gekke dingen doe,
en er in ieder geval,
morgen nog zal zijn.
Mijn lichaam word geregeerd,
door de drang in m'n hoofd.
Dus wat als ik er niet meer ben,
zoals ik had belooft?
Het spijt me dit keer echt,
maar ik kan niets beloven,
enkel dat ik van je hou,
en je nooit zal vergeten.