Wie verliefd wordt in de herfst
heeft veel kans dat zijn liefde sterft
Wie de eerste vlinders voelt in de zomer
neemt zijn relatie luchtig en frivoler
In de lente twijfelt men aan zo'n pril begin
men houdt het samen zijn nog even stil
De winter brengt een koude rillende relatie
zonder hoop op hevige of vurige sensatie
Dat echte liefde alle seizoenen zal trotseren
hoor ik een pessimist nog steeds niet beweren
'''
( °!° )
===
Een mooi luchtig gedichtje, Marie Rose, Ik ben een optimist van karakter, dus ik weet dat de liefde de seizoenen troseert. :):):) Lieve groetjes aan mijn naam genoot Roosje