..Waarom is wat je doet mij vergeten,
waarom beloof je dingen die je niet waar kan maken,
geven vrienden je meer dan ik je bieden kan,
schat hou je nog wel van me,
telkens wachten,
zorgen maken dat er iets is gebeurd,
en dan niet op komen dagen!
het is uit dat was al duidelijk,
maar was uit wel uit voor ons?
liever hadden we het anders gezien,
maar schat ik kan niet van je op aan,
je zegt dingen,
en maakt ze niet waar,
echt Ik hou zo van je,
maar moet jou laten gaan,
moet jou mischien wel vergeten,
maar die gedachte maakt me kapot,
lievurd,
hoe kunnen we zo ooit verder,
hoe hebben we zo ooit een toekomst,
ik weet dat het niet simpel is,
en alles soms even teveel kan zijn,
Mijn liefde voor jou is blind,
langzaam open ik mijn ogen,
en probeer een nieuw begin te vinden..