De Hemel
Er is een wereld hier ver vandaan
Waar iedereen ooit naartoe zal gaan
Ookal beweren vele mensen dat het niet zo is
Maar op die plaats is er met niemand iets mis
Daar is iedereen even mooi en even rijk
En is de wet voor iedereen gelijk
Het is een plaats zonder hongersnood, zonder haat
Het is een plaats waar het leven zijn gewone gang gaat
Volgens vele mensen is die plaats er echt
Maar is het wel waar wat men erover zegt
Ik heb er al zovele keren over nagedacht
Zou het ook waar zijn dat er iedereen lacht
Voor velen zal het alleszins nog even een raadsel blijven
En als de tijd er is zullen hun gedachten wel drijven
Naar de nieuwe wereld ‘hemel’ genoemd
Want die plaats is zo enorm beroemd
Dat gewoon niemand ervan terugkeert
Dus we moeten gewoon geloven wat men erover beweert