Geboorte
Weer een erbij, erbij op deze aarde
zij zal groeien als kool, en ontwikkelen
Hallo zegt het gezichtje, dat net deze aarde betreed
Het zat weken weggestopt en is er nu dan eindelijk.
Tranen van blijdschap,
Tranen van geluk,
Wat maakt het, dat dit kan?
Dit, door de natuur en wilskracht
door liefde en troost
Maar vooral door 2 mensen,
twee mensen die van elkaar houden
en elkaar nooit zullen vergeten
waar het leven ook zal eindigen