Het was op een mooie dinsdag dat het gebeurde
Het was net of de wereld in tweeën scheurde
Er was veel rook en veel vuur
En het gebeurde niet allemaal in één uur
Het was heel lang voor af gepland
En waar het vliegtuig is geland
Niet op een plaats waar het zou moeten zijn
Maar op een verkeerde plaats en nu doet het pijn
Pijn bij mensen die het niet zo wouden
Toen die torens in tweeën vouwden
Er zijn nu nog zovele mensen vermist
Een arm of een been dat is nu wat men vist
Het is de gruwelijkste daad die er kon zijn
En het doet nu echt wel pijn
Ik wou dat ik er iets aan kon doen
Gewoon misschien maar door een zoen
Of dat ik kon toveren of een goede daad verrichten
En niet zien hoe zovele mensen zwichten
Onder de pijn waar ze nu aan leiden
En gewoon alle onraad in de wereld weer kunnen mijden