Praten,
Praten is moeilijk,
Dat hoef je mij niet te zeggen.
Maar toch moet je praten,
Dan kun je alles uitleggen.
Het is belangrijk dat je praat.
Anders weet niemand hoe het met je gaat.
Je kunt wel acteren,
Maar dat moet je leren.
Net als praten,
Die woorden moeten je mond verlaten.
Dan kun je pas verder,
Met waar je was gebleven,
Anders kun je niet meer,
Naar leuke dingen streven.
you-know-who