Een kleine crimineel uit het westen
was het klein zijn zat
omdat hij toch niks te doen had
ging hij de grotere pesten
Zo at hij van twee wallen
gedroeg zich als een popidool
en om de boel te verknallen
kocht hij een groot pistool
Het geld stroomde binnen
behoorde tot de rijken
maar als hij ging innen
ging hij over lijken
Zijn imperium was imposant
gelijkwaardig zijn gedrag
zijn beveiliging niet briljant
getuige die ene aanslag
Nu is hij niet meer zo groot
maar klein, zielig en bang
zijn imperium is dood
en eet hij door een slang
Er wordt zoveel gemoord
om geld, huidskleur of religie
een ander zet het gewoon voort
zo gaat het in dat circuit
Moraal:
Al die doden dat is ongekent
het zijn er al teveel
of je nou goed of slecht bent
moord blijft crimineel!!