Schijn
Hard,keihard,
gevoelloos,
lijkt het...
Zo ben jij,
nooit pijn,
lijkt het...
Koud en kil,
geen warmte,
lijkt het...
Ik weet, diep in je hart,
voel je je leeg,
onbegrepen bang en alleen,
ik weet het...
Altijd bang,
voor de pijn,
die hij je doet,
al lijkt het niet zo...
Meisje, ik weet het!