voor danny
man
ik zou graag je vrouw zijn!
altijd klaar staan voor elkaar...
op elk moment je handen door mijn haar!
op je wachten
naar je smachten...
samen bouwen aan een thuis
en genieten van elkaar 's avonds voor de buis!
niet meer hopen om je te zien
maar weten dat ik je kan knuffelen straks, voor 10!!!
je wasjes doen,
als beloning van jou een zoen!!
mekaar plagen,
om liefde vragen!!
een koffietje 's morgens op bed,
door jou met veel liefde gezet..
af en toe vloeit er nog wel eens een traan,
maar we houden van elkaar,
roch voisine herinnert ons eraan..
je meisje xxx