Egocentrisch
De wereld draaide,
Om me heen.
In het midden,
Stond ik alleen.
Ik zag alles,
Van een kant.
Totdat jij, mij had zien staan.
Je pakte mijn hand.
Nam me hier ver vandaan.
Je liet me zien wie ik was.
Je dacht altijd mee met mij.
Je leerde mij genieten.
Je liet me vrij.
Echt waar mijn wereld stond even stil.
De aarde, jij en, ik vormde een geheel.
Samen waren we sterk als een diamant.
Ik keek op zij.
Waar was je hand?
Je liet me los.
Je liet me gaan.
Heb ik gedroomd of
Hebben wij echt bestaan?
12-11-2005
Ik wil haar zoveel geven.
Alleen heeft zij genoeg aan haar eigen leven.