het lijkt alsof jij me beter kent
dan dat ik me zelf ken
ik ken je nu slechts een dag maar
wat je zei was waar
weet nie hoe het kan maar het is nu
eenmaal zo
bij jou heb ik een vertrouwt gevoel
geen oplaten gevoel
niet bang om wat los te laten
ik weet niet wat het is het lijkt
alsof we elkaar al jaren kennen
ik hoop dat we altijd bevriend zullen
wezen en dat hoop ik uit de diepste van
mijn hart.