Mensen zeggen wel eens, waar zit je met je gedachten
Dan denk ik aan Wasbeertje, aan voorbije nachten
Nachten gaan voorbij
Zonder Wasbeertje aan mijn zij
Jij weet en ik weet, het is een fantastische tijd
Die ieder liefhebbend mens ons benijdt
Het is fijn, iedere seconde van de dag
Te mogen denken aan jouw lach
Het is fijn om er voor je te wezen, en er voor je te zijn
Wanneer je dat nodig hebt, dat vindt je fijn
En ik ben blij met de keus die je hebt gemaakt
Het zal je rustiger maken, je was af en toe geraakt
Een andere baan, een andere oprijlaan
Het is fijn te weten, dat je er weer met plezier zal staan
Ik voelde het ook, je hoorde het van anderen
En we riepen met zijn allen, je moet veranderen
Ik gun je alles mijn lief, mijn leven
Mijn kussen, wil ik je geven
Donker zijn de uren, die ik niet met je kan delen
Maar als ik dan samen ben met jou, nee dat gaat nooit vervelen
Dan voel ik mij trots en vol bewondering geraakt
Voor Wasbeertje die mijn hartje met liefde heeft gekraakt
Ik hoop en ik weet, dat wat er ook zal gebeuren
Jij en ik, zullen elkaar nooit afkeuren
Ik vindt het fijn voor je te mogen dichten
En mijn verhaal aan jou toe te kunnen lichten
Je geniet ervan Wasbeertje zeg je zelf
En dat maakt het zo makkelijk, het scheelt de helf (hahahaha)
Ik hou van je met alles wat mij Knuffelbeertje maakt
En dat is Wasbeertje die mij heeft geraakt
Een kus en mijn gedachten zijn voor jou
Voor altijd blijf ik je trouw
Ik Geloof in jij en ik, ik hou van je Wasbeertje,
Knuffelbeertje..(Ps staat de koffie klaar, en nu wel een keer echt hahahahaha )