~ik wil graag even stop~
Woorden zijn te veel,
om nog te kunnen lezen
Gedachten te druk,
en daarom onvolgbaar geworden
Mijn hoofd wil pauze,
maar er is geen tijd voor rust
Mijn ziel roept om stilte,
nu zelfs slaap onderbroken wordt
De pressie is vergroot,
tot een onuitstaanbaar gevoel,
Snelheid lijkt de enige oplossing,
maar mijn benen zijn zo moe
Ik wil graag even stop,
verlichting van mijn schouders
Maar halt maakt tijd verloren gaan,
en lijkt daarom zo onvertrouwd
Ik tel de seconden,
maar vooruit ga ik niet
Ik zie alleen achterstand,
een einde niet in zicht....