de wereld is mooier met een lach,
niet dat je niet huilen mag
de wereld is kleurijker dan je dacht,
ook in de nacht
de maneschijnen met al hun kracht,
en de maan en sterren die ons toe lacht
behalve tegen de jager want die gaat op jacht,
voor de dieren z'n vacht
maar onze bondkraag zo zacht,
is gewoon letterlijk een pracht
toch hoop je elke dag weer dat de zon je toe lacht