Lieve Opa
Het ging te snel de laatste weken,
Elke dag ging het steeds slechter!
U kreeg het veel te zwaar en dat was voor ons een teken,
Opa, we wisten; U was een echte vechter!
U probeerde de moed nog niet op te geven,
Iedereen weet u heeft u best gedaan!
Voor de familie daar wou u nog voor leven,
Maar wij dachten het is nu beter om te gaan!
Onze Opa komt gewoon nooit meer terug,
Alles zal denk anders zijn!
Het ging allemaal veel te vlug,
Opa, uw verliezen doet ons echt veel pijn!
Onze lieve Opa is er niet meer, maar we zijn u nooit voor altijd kwijt,
De goede herinneringen blijven altijd bestaan,
We denken veel aan de leuke tijd,
Maar het was beter voor uw om te gaan!
De herinneringen samen met u zullen we nooit meer wissen,
Elke dag zullen we aan u denken!
We zullen u echt heel erg gaan missen,
Een plek in ons hart is het enige wat we u nog kunnen schenken!
Een Opa zoals deze daarvan was er maar èèn,
Hoe u het boven heeft zullen we nooit weten!
Van zo’n speciale Opa is er gewoon gèèn,
We zullen u allemaal nooit vergeten!
Opa, we houden van u!!!