spiegel 2
een meisje kijkt in de spiegel
ze ziet zichzelf maar ze is het niet
ze ziet een meisje zo vrolijk
maar van binnen is ze het niet
ze staart naar de spiegel
het wordt steeds donkerder
al de problemen nemen haar lichaam en geest over
overal is ze vrolijk behalve op haar kamer
zij, zij is op elk moment anders
als je goed luistert en kijkt
dan zou je opvallen waar ze mee zit
maar niemand die het ziet
niemand die luistert
niemand die het begrijpt, zelfs zij snapt het niet
het bloed dat weg loopt maakt alles duidelijk
haar leven, haar levenslust
alles is weg
en het komt niet meer terug
ze kijkt weer in de spiegel
en ziet, dat meisje dat herkent ze niet meer
dat meisje is haar zelf kwijt
- voor jou..-