jij was zonder wie ik dacht niet kon
jij was toen mijn enige mijn echte zon
met liefde heb je mij altijd beschenen
ben je nu dan voorgoed verdwenen
mijn zon is ondergegaan zoals ik nooit had verwacht
mijn leven is nu enkel en alleen nacht
ik wist wel dat jij mij zal gaan verlaten
maar de impact ervan had ik niet in de gaten
jij wilde al eens weg,dat vond ik goed
voor die stommiteit wordt ik nu zwaar beboet
vlak voordat jij op zou stappen
begon ik pas goed te snappen
dat ik jou niet zou kunnen missen
hoe heb ik mij zo kunnen vergissen
ieder nu een heel nieuw eigen leven
het was zo mooi,maar voor heel even
mijn wereld is donker zo zonder zon
ik had kunnen weten dat ik eigenlijk
niet zonder jouw zon kon
..