ELK UUR…
Chaos heeft zijn kansen
in de muur gezet.
Barsten tekenen verval,
palet van zand.
Het element is aarde.
Ziedend waart de woede,
langs afgronden van haat.
Laaiend barsten lusten
uit pulserend hart.
Het element is vuur
Een hand gepakt
met armlengtes liefde.
Verstrengeld met
intieme vruchtbaarheid.
Ultieme poging meer te geven
dan te nemen,
uit de toegemeten tijd.
Het element is water.
Aarde, water, vuur.
Energie in iedere dimensie.
De klok verslaat,
elk uur.
WIL MELKER
20/07/2000